tanya sama hati, apa sebab goyang?

hai, hello semuaaaaa. *macam ramai je kan* hiks. tajuk macam nak bercerita pasal hati kan? mihihi.. pasal hati, kite tolak tepi dulu. skang aku nak ucap TAHNIAHHHHH untuk rakan blogger a.k.a geng a.k.a teman rapat a.k.a ex-klasmate.. hahh kau, panjang plakk. hahaha.. tahniah bukan sebab die dah ikut jejak langkah kawan baik aku, LALA.. bukan-bukan. tahniah atas kejayaan belio dalam mendapatkan segulung diploma yang mavelesssss. kan kan. sape? alah, yang bajet comel tu. yang ala-ala artis tuhh. tak kenal? meh nak tunjuk! 

kite curik gamba awak..hihi...
kenal dah kan? ahaha.. alang-alang aku wish tahniah ni, aku nak jugak lah wish kat 2 orang kawan baik aku since sekolah. sorang dah jadi tunangan orang, sorang lagi selamat jadi graduan :)

lala, tahniah dah jadi tunangan orang...

faizah, tahniah dah dapat diploma anda :)
moga nanti, aku jadi graduan, anda semua lah yang datang untuk memeriahkan suasana. amin :)). 

niat aku nak update blog ni bukan sebab nak wish tahniah je, tapi.. aku nak luahkan sesuatu. haha. maklumlah, kat facebook, terlalu ramai stalker, kat twitter plak, baru 2 3 kerat stalker aku. so, jadi tak best lah. kat blog ni, mungkin dorang tak tahu lagi. hahaha.. takpe, yang penting, my blog, my rules, gituuuu.. muahahahaha

sem lepas, aku dah lalui macam-macam hal. dengan masalah ngan housemate lah, bestfriend la. sem lepas, sem paling kritikal bagi aku. sampai result aku pon down gile kot. ish, scary lau ingat sem lepas haaa. aku mengharapkan sem ni, aku takde masalah-masalah ni. dengan housemate, aku ok je. takde masalah langsung. sebab kat umah tu, kadang-kadang kami buat hal masing-masing dan bertolak ansur. tapi, aliah(bukan name sebena) ni aku ada masalah sikit. entah, tak tahu mana muncul masalah tu. aku berkawan memang takde masalah. nak huha sane, huha sini, memang ok jeee. tapi bile start bab study or something yang berkaitan pelajaran, aku ada masalah dengan aliah ni. mungkin perasaan aku? hahaha. aku skang ni, makin menjadi-jadi masalah dengan kurang pendengaran ni. bukan aku buat-buat, tapi ni betul. kebanyakan orang ingat aku buat-buat tak dengar. tapi realitinye, memang aku kureng sket. entah macamana boleh jadi macam ni pon aku tak tahu. kadang-kadang bile lecturer mengajar, aku tak dengar. aku cuba lah tanya baik-baik kat aliah apa yang lecturer tu cakap. tapi hampeh, kadang-kadang pertanyaan aku tak di jawab dan hanya dengar bunyi *krik krik krik*.. sekali due, aku boleh lah tahan, lau dah berkali-kali? apooo ehhh aku nak buettt.. so, untuk tidak mengharap lagi pada sesiapa, aku cuba duduk betul-betul depan lecturer. sebelum ni bukan aku dok belakang pon, baris kedua je pon. tu pon tak dengar. kritikal kan masalah aku?? hahha.. tapi, pape pon aliah, aku tetap sayang ko. aku tetap anggap ko kawan. bukan aku tak suke ko, aku suke je. :) segala rase hati yang tersentap ni, aku dah buang jauh-jauh. jangan risau ye aliah. :D

dan, benda paling last aku nak story mory ehhhh.. hati. mihihi. asal pasal hati je, aku mesti.... hahaha. takde ape. just, aku cuma.. aku cumaa... tunggu DIA. aah, tunggu dia. macamana nak cakap ye? EX memang EX, tapi kadang-kadang, rase hati ni tak boleh nak tipu. die memang EX aku, die memang FIRST LOVE aku. orang cakap, first love ni tak semestinya kita dapat, tak semestinye kite kejar. tapi, buat mase sekarang, aku masih mengharap pade die. tak takut kecewa ke? ohhh maiii. sape tak takut. aku takut, tapi aku beranikan diri. kecewa ke tak, belakang cerita. ramai dah orang tanya, kenapa perlu aku stick ngan dia, tak cari orang lain. satu je aku jawab, hati aku tak terbuka lagi kat orang lain. walaupun aku tak suka bad habit die. contoh? smokking, bad temper, suke buat aku sakit hati, tak penah cukup ade satu. mungkin sekarang, die dah berubah. MUNGKIN. hai, susahnya lah masalah berkaitan ngan hati ni. takde penyelesaian. ceittttt.. 

ok. jiwa kacau. bye.

2 comments:

wajihah said...

hahahahaa, jahat giler tulis aku bajet comel dgn bajet retis.. thank you bebeh!

p/s: itu pakwe faizah ke? :P

cik Ain Bee said...

hahaha.. ai tak pasti lah pakwe die. rasenye bukan.. ihiksss :)