i miss you

zaman sekolah dengan zaman mahasiswa ni, lain beno. susah untuk dapat kawan yang gila-gila, yang buat keje bodoh same-same, yang menangis same-same. aku rindu kawan-kawan aku. rindu sangat-sangat. keadaan sekarang aku rase sangat susah sebab kene berhadapan orang yang hipokrit. walaupun aku rase susah nak hidup macam tu, aku belajar daripada kesilapan aku. sekarang aku dah takde rase belas kasihan kat orang, aku lebih pentingkan diri sendiri, jadi hipokrit dan aku cepat melenting kalau ade yang x kena dengan barang aku. setahu aku, dulu aku x macam ni, entah lah, aku pun keliru kenapa aku boleh jadi macam ni.

i miss all of u. i miss to spend time together. i miss u. 

2 comments:

aunnn. said...

does that include me? hehehe
biasalah sekarang ni kawan kenal pun sekejap, nak build the trust tu bukan sekejappp :P chill!!

cik Ain Bee said...

yeah. termasok mu. hihi
tahu xpe au, sush ak nk cye ke orang leni