tbe2 nk buat tag

tengah stalk blog eg(name baru dye)haha..terase nk buat plak tag uh..hikhik


*apa benda paling penting dalam hidup anda ?
family!

*benda terakhir yang korang beli pakai duit sendiri .
semalam pegi giant,tbe2 nmpk eye liner yg lame daa nak beli,so beli lah..haha

*dimana tempat korang nak langsungkan perkahwinan & apa tema perkahwinan korang ?
itu terpulang pade fmly la..kalo nak buat kat tengah lautan o dlm kolam renang uh bleh gak..spesel sket..haha(bapok demand!mcm kawen ngan anak raje)haha
tema plak..of kos laa ijau epal uh ngan pink..canteek!

*adakah korang sedang bercinta sekarang ?
haha..of kos laa..haha..of kos la saye single!mane la nak bercinta..

*berapa lama korang akan mencintai kekasih korang ?
jika dye jdoh saye,semestinye smpi akhir hayat.

*novel/buku/majalah yang terakhir korang beli ?
novel TAK SECANTIK HUSNA..bes!

*antara mak ayah korang , mana yang korang lebih mesra ?
my mom

*namakan orang yang betul2 korang nak jumpa dalam hidup korang ?
akim!haha...

*adakah korang basuh baju korang sendiri ?
kat kolej uh selalu ah gak..kalo kat umah,serah pade my mom..huhu

*dimanakah tempat yang betul2 korang nak pergi ?
korea..

*beritahu 3 benda tentang orang yang tag anda .
sape tag ak?xde kan..so..xde laa..haha

*benda yang korang sayang sangat dalam hidup korang ?
mesti la 2 fon uh yg mcm nyawa ak,wedges,barang make-up,baju2..yg penting semua brg aku lah!

*5 lagu yang paling korang suka n slalu dengar :
nothing on you-jay park ft bruno
barakaallah-maher zain
kanda adinda-atilia ngan sape ntah
no other-super junior
maaf-radja

*5 blogger yang dipertanggungjawabkan utk jawab tag ini
bak kate eg: kawan-kawan blogger dah tak ramai yang rajin update sekarang ni T___T

2 comments:

hatima said...

hohoohohoo , aku update je kot . heeeeeeeeeee

saye ain b said...

haha