terakhir 2010

*tetibe ase nak post pic dye..hehe*

Salam akhir 2010 semua..*ad ke salam uh*..hehe..siang tadi ain blogwalking kat sane sini,dan ain perhatikan kebanyakan post pasal synopsis 2010…ape ade dengan 2010?sesetengah orang nak lupekan 2010 n ade plak yg sbaliknye..kalo ain la,ain nak smpn 2010 ni dlm kotak..hehe..bia satu ari nati,tengah ain kemas2 brg,n ain bkak kotak uh,ain leh igt blik ape yg daa berlaku sepnjg 2010..

2010 ni bnyk mengajar ain..hidup kat tempat orang memg susah kn.*bajet mcm oversea plak*..kihkih..dalam tahun ni,mcm2 dugaan berlaku kat ain..patot lah orang ckp,makin kite dewase,mkin bnyk mslah..kn?2010 buat ain sgt stress..mslh dtg x henti2..smpai ade senior ckp,ckp la sedih slalu,xbest..huhu..luaran ain orang xnmpk kesedihan ain..org hny nmpk ain ni happy go lucky n ske buat lawak ntah pape uh..tpi ain xksh la..

Tapi 2010 bkn bawa kesedihan je taw..ia jgak bwk kegembiraan n menyeronokkan..huhu..mcm2 hal ain buat..bnyk laa jgak aktvti ngan membe2..at least,bley ain release tension scare senyap2..huhu..kn2?ouh ya,kat fesbuk ain,ain ade uploadkan video spnjg 2010 ni..bnyk laa jgak gmba2 org yg rpat ngan ain..huhu..

Buat follower2 yg baru ain knal,salam perkenalan..nak jadikan tahun 2011 ni terbaek n akn tgglkan kenangan manis utk kite,ape kate kite same2 rptkan silaturrahim..hehe..ade jgak terpikir nak buat contest,tapi tggu ain ade bajet dlu..buat mase skang,xde lagi..sbb ain spendkan duet ain utk blaja..huhu..kalo readers ade contest,jgn lupe laa jmput ain..insyaallah kalo xde hal,ain msok contest korang..okeyh?huhu..

Ok la kot utk stkat ni..ain akn post utk 2011 plak nati..hehe..buat semua readers,hepy new year ..smoga azam 2011 ni korang akan tunaikan okeyh..babai semua..tata

J

4 comments:

zettzetty said...

yelah lime tahun duk negeri sendiri, tengok aku ni. hahahaha tetibe puji diri sendiri.heheh :P

saye ain b said...

haha..tetbe statement tu kua!kihkih
:)

NURUN said...

SEMOGA 2011 NI ADALAH YG INDAH UTK KITE SEMUA!

saye ain b said...

amin..moga2 mcm tu laa.
:)